Spontana, livfulla bilder som speglar er personlighet och er familj. Bestäm bildkaraktär själv- klassiska bilder eller våga prova något nytt? Ta tillfället att göra bilderna personliga genom att ta med era favoritsaker – skateboards, musikinstrument eller sportutrustning, hobbies eller husdjur. Ta gärna med en CD med favoritmusiken så kan ni rocka loss och känna er som hemma under fotograferingen! En sådan fotografering lär barnen uppskatta, men om det blir sura miner - säg inte åt dem att le. Det är deras naturliga uttryck du kommer att älska! Små barn? Titta även under rubriken barnbilder.

 

Den traditionella porträttbilden.

Det är alltid en utmaning att fotografera ett traditionellt porträtt, och fånga karaktären hos motivet.  Jag är förtjust i att försöka skapa bilder som liknar de som de skickliga Hollywoodfotograferna gjorde på 40- och 50-talen.  Välkommen att bli filmstjärna på bild! Make-upartist kan bokas.

 

Möhippan - födelsedagen.

En tuff modefotografering, en sexig kalenderplåtning eller vanliga klassiska porträtt?  Make-upartist kan bokas. En fantastiskt uppskattad present inför den stora dagen.

 

"The Secret Box"
Vackra, sensuella bilder i lyxig förpackning - en uppskattad morgongåva till brudgummen, eller kanske bara som överraskning till din partner. Ensam eller tillsammans. Färg eller svartvitt.