Det är alltid stimulerande och roligt att fotografera brudpar. En bra bild blir aldrig till av en slump - god planering är viktigt. En bröllopsfotografering går att genomföra på en mängd olika sätt. Min strävan är att kliva ut ur den klassiska porträttstilen och ta mer moderna och samtida bilder. Efter fotograferingen kan ni välja ut bilder i den mängd och på det sätt ni önskar via en web-länk eller vid besök i ateljén. Önskas en väggbild? Ni kanske hellre vill ha flera bilder monterade i en collageram med snygg passepartout? Varför inte ett vackert album med era bilder?

Jag vill träffa Er någon tid före bröllopet för att planera fotograferingen. Det är givetvis bäst om Ni båda kan komma då. Det är också bra om Ni har hunnit fundera på hur många bilder Ni vill få ut ur fotograferingen då vi träffas. Välj hur ni vill att Ert livs stora dag skall bevaras. Klassiska, roliga, moderna eller lekfulla bilder? Kanske en blandning? Glädje, kärlek och känsla är honnörsord i mina bröllopsbilder. Jag hjälper naturligtvis till att förmedla annonsbild och manus till de tidningar ni önskar i samband med ert bröllop.

 

Motivförslag

- bilder tagna i ateljén.

Reportagekaraktär/Life wedding

- fotografen följer er under hela eller valda delar av dagen och tar spontana bilder. Förberedelserna inför ett bröllop har något magiskt över sig. Bilder från frisören, sminkningen och påklädningen brukar vara uppskattade inslag i albumet.

“On location” - bilder på plats

- fotografering i en vacker slottsmiljö eller vigselkyrkans omgivningar. Eller bilder i en park eller stadsmiljö. Kanske vid havet? Eller någon annan plats som känns speciell eller viktig för Er. Det går givetvis att kombinera dessa teman och fotograferingssätt.

Morgongåva

Vackra, sensuella bilder i lyxig förpackning - en uppskattad morgongåva till brudgummen

- "The Secret Box". Ensam eller tillsammans. Färg eller svartvitt.

 

Det finstilta

Inte så finstilt, egentligen. Erlagd depositionsavgift bekräftar bokningen. Då skriver vi ett ömsesidigt avtal som bekräftar planeringens innehåll. Avtalet följer Svenska Fotografers Förbunds rekommendationer.